Kolumna

'Studio 4' je najbolja politička emisija HRT-a, ostalo su prežvakotine

Foto: screenshot HRT
'Studio 4' je najbolja politička emisija HRT-a, ostalo su prežvakotine
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Ivan Starčević
08.05.2014.
u 14:03
''Javna stvar“ javne TV ima gledanost navodno 2%, njeni negledljivi ''Fokus“ i ''Labirint“ zajednički glume pokojnu ''Latinicu“, pa gledatelji željni nečeg suvislog i novog gledaju ''Bujicu“ Osječke TV ili bilo koju drugu političku emisiju na malim televizijama
Pogledaj originalni članak

Jutros u reprizi jučerašnjeg dvaput emitiranog ''Studija 4“ bilo je dinamično kao uvijek. Voditelj Jozo Barišić, življom i odlučnijom dikcijom od uobičajene, vodio je razgovore o političkim aktualnostima, o tome trebaju li roditelji odlučivati o cijepljenju svoje djece, o ukidanju presude novinaru koji za divno čudo nije Slavica Lukić, javljali su se reporteri – sve je bilo kako treba biti.

Tko god da vodi 50-minutni ''Studio 4“, osim g. Barišića tu su i Tončica Čeljuska i Mirjana Posavac, emisija je postavljena tako da njenu živost i svježinu teško da išta može uništiti, pogotovo zato jer su njeni kućni konkurenti sve same, oprostimo si na izrazu, prežvakotine. U očekivanju skore bolje budućnosti, ''Studio 4“ je najbolja politička emisija HRT-a. Gledatelje željne nečeg suvislog i novog zadovoljit će i ''Bujica“ Osječke TV ili bilo koja druga politička emisija na malim televizijama.

Nova HRT-ova ''Javna stvar“ zapravo je ilegalna djelatnost voditelja Gorana Rotima i suradnika, jer ima gledanost navodno 2%. HRT-ovi jednako negledljivi ''Fokus“ i ''Labirint“ zajedničkim snagama drznuli su se glumiti pokojnu ''Latinicu“, nekad davno slavnu emisiju koju ne bi oživjelo ni čudo, tj. ni pojava samog Denisa Latina, mučenika profesije.

>>Sramota HRT-a: Bez kamere i novinara na smjenjivanju Linića!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

ST
strsljen2013
14:17 08.05.2014.

HTV1 i HTV2 godinama nemaju ništa na programima. Što su trebali 3 i 4 osim uhljebljivanja.

LO
lopti28
14:32 08.05.2014.

Dajana Šošić,Marina Job i Jelena Pajić su jedino što gledam na HRT-u jer su lijepe.A o programu HRT-a su dovoljni rekli Reporteri bez granica i Freedom house.

SA
samazg
20:02 08.05.2014.

Studio 4 je najbolja emisija HTV! Utješno je da berem to mogu ponuditi gledateljima. Konačno mali istine...