Komentirao stanje

Štromar: O Bandićevoj participaciji u Vladi razgovarat ćemo kad do toga dođe

Foto: Filip Kos/PIXSELL
Predrag Štromar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Predrag Štromar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Predrag Štromar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Predrag Štromar
06.11.2018.
u 12:21
Na pitanje kakvo je njegovo stajalište o mogućoj participaciji u Vladi s Milanom Bandićem, pri čemu bi HNS-ovci ostali na svojim dužnostima, Štromar je odgovorio da su to pitanja "što bi bilo - kad bi bilo"
Pogledaj originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja te zamjenik predsjednika HNS-a Predrag Štromar u utorak je na pitanje novinara kakvo je njegovo stajalište o tome da s Milanom Bandićem participira u Vladi i da HNS-ovci ostanu na svojim dužnostima odgovorio da su to pitanja 'što bi bilo - kad bi bilo' i da na njih ne želi odgovarati te je poručio da će o tome razgovarati kad do toga dođe.

Na pitanje kako komentira to što se Klub zastupnika Milana Bandića sve više povećava te smatra li da se on može uključiti u Vladu, Štromar je odgovorio kako misli da HNS u dva resora u kojima je u Vladi radi iznimno dobro i kvalitetno te da je bitna stabilnost Vlade kako bi građanima mogla osigurati bolji život i standard.

Štromar: Bitna je stabilnost Vlade; HNS radi dobro i kvalitetno u dva resora

"Nama je bitno da je Europska komisija pohvalila reformu obrazovanja prvi put nakon dugo, dugo godina i konstatirala da se krenulo i da se ide u dobrom smjeru. Mene izuzetno veseli ova mjera subvencioniranja kredita, POS-a i mislim da HNS u Vladi u dva resora u kojima participira radi izuzetno dobro i kvalitetno i da se to vidi.

Bitna je stabilnost Vlade da bi mogla građanima Republike Hrvatske osigurati bolji život i bolji standard. I mislim da samo time možemo odgovoriti na sve one špekulacije koje postoje trenutačno u medijima", istaknuo je Štromar na konferenciji za novinare u ministarstvu na kojoj je predstavio prve rezultate ovogodišnjeg poziva za subvencioniranje stambenih kredita. 

O tome može li se kvota Milana Bandića zamijeniti nekim od HDZ-ovih ministara i bi li bilo u redu da HDZ Bandiću prepusti jedno ministarsko mjesto Štromar je rekao kako o tome nisu razgovarali s premijerom i predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem. Poručio je da će izvijestiti kad o tome budu razgovarali.

Na pitanje kakvo je njegovo stajalište o mogućoj participaciji u Vladi s Milanom Bandićem, pri čemu bi HNS-ovci ostali na svojim dužnostima, Štromar je odgovorio da su to pitanja "što bi bilo - kad bi bilo". 

"I ne želim odgovarati na takva pitanja", dodao je i poručio da će o tome razgovarati kad do toga dođe.    

Odgovarajući na pitanje boji li se HNS ispadanja iz Vlade, Štromar je odgovorio: "Nemamo se mi čega bojati. Mi radimo kvalitetno, dobro, što vide i građani, a vidim da i vi mediji dobro ocjenjujete rad i kolegice, ministrice Divjak i moj rad."

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
12:50 06.11.2018.

U hrvatskoj bas svaki k.....moze biti ministar ...na ulazu u varzdin se vec 10ak godina kiseli oko 180 000 t smeca...a on prica o vladi...jakog misljenja....

DE
demokršćanin
12:53 06.11.2018.

Možda se i ministar sprema prijeći Bandiću.

LE
LeandroZG
12:46 06.11.2018.

samo se vi igrajte, dok narod ne poludi