UDRUGA ANIMALEX

Stravičan prizor potresao Hrvatsku, udruga nudi 2000 kuna za informacije o ubojici psa

Foto: Animalex
Stravičan prizor potresao Hrvatsku, udruga nudi 2000 kuna za informacije o ubojici psa
12.10.2020.
u 16:43
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka Udruga za pravnu zaštitu životinja Animalex sa svoje je Facebook stranice ponudila novčanu nagradu od 2000 kuna onome tko im dojavi informacije o ubijenom psu.

Prema podacima s kojima raspolažu, pas je ubijen u proteklih tjedan dana na području Slavonskog Broda. Na uznemirujućim fotografijama koje su snimile osobe koje su naišle na ovaj stravičan prizor vidljiva je otvorena rana s lijeve prednje strane tijela životinje.

- Ako imate info, javite nam! Garantiramo Vam anonimnost, samo nam javite točne informacije. Isplata će biti nakon što se utvrdi da su dane informacije točne – poručili su iz udruge.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

EB
EBERT
16:58 16.10.2020.

Kakova ZVIJER moras biti da to ucinis???