NASTAVLJA SE ISTRAGA

Strava u Osijeku: U dvorištu vrtića pronađena mina!

Foto: Google Maps
Strava u Osijeku: U dvorištu vrtića pronađena mina!
04.09.2020.
u 10:45
Očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske na mjestu događaja obavila je očevid. Policijski službenici nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje - priopćili su iz PU.
Pogledaj originalni članak

U osječko-baranjska izvijestila je kako je u četvrtak oko 11,20 sati operativno dežurstvo policije zaprimilo telefonsku dojavu da je u dvorištu vrtića na širem području grada Osijeka pronađena mina.

Riječ je, kako se doznaje, o vrtiću "Zvončić" u Čepinu.

- Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je s mjesta pronalaska na siguran način izuzeo protupješačku minu. Očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske na mjestu događaja obavila je očevid. Policijski službenici nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje - priopćili su iz PU.

Kako doznajemo, nije došlo do ugroze djece, jer je bila nenaoružana mina, bez upaljača. Netko ju je bacio u travu, ne zna se točno kada.

Djeca su ju otkrila i pozvala tete, koje su potom alarmirale policiju.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.