likvidacija 'izdajica'

Strahuju od likvidacije? Nećak Kim Jong-una pod zaštitom francuske policije

Foto: Stojan Lasić/VLM/Pixsell
Strahuju od likvidacije? Nećak Kim Jong-una pod zaštitom francuske policije
17.12.2013.
u 18:00
Pojavile su se i špekulacije o otmici 19-godišnjeg Kim Han-sola što su francuske vlasti demantirale.
Pogledaj originalni članak

Jedne kineske dnevne novine objavile su vijest kako je Kim Han-sol (19), nećak sjevernokorejskog vođe Kim Jong-una, nestao iz fakultetskog kampusa u francuskom Le Havreu. Mnogi su to odmah povezali s nedavnom likvidacijom Kim Jon-unova tetka Jang Sung-teaka zbog veleizdaje te ustvrdili kako bi slična sudbina mogla zadesiti i 19-godišnjaka.

Pojavile su se i špekulacije da je mladić otet ili da je zbog svega pod policijskom zaštitom.

Francuski dnevnik 'Parisien' javio je kako je Kim Han-solovo ime uklonjeno sa njegovog poštanskog sandučića u kampusu dok su drugi francuski mediji izvijestili da je 19-godišnjak ipak viđen u kampusu te da je imao policijsku pratnju.

Francuske vlasti demantirale su natpise o nestanku Kim Han-sola dok su iz fakulteta priopćili da je on student kao i svaki drugi te da nije ništa zaštićeniji danas nego što je bio prije dva mjeseca. Nisu željeli komentirati upite o tome da li je 19-godišnjak pod policijskom zaštitom.

Inače, Kim Han-sol je 2012. godine korejskog lidera Kim Jong-una nazvao diktatorom.

>>Sjeverna Koreja obilježila dvije godine od smrti Dragog vođe

>>Može li smaknuće tetka dovesti do rata?

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.