Stolnotenisačica Sandra Paović više nije kritično

14.02.2009.
u 16:53
Pogledaj originalni članak

VUKOVAR – Hrvatska stolnoteniska reprezentativka Sandra Paović po prvi put od prometne nesreće, koja se dogodila 30. siječnja, i operacije koja je urađena u petak, s kojom joj je omogućeno da diše pomoću aparata koji se nalazi na vratu, više nije životno ugrožena, prenio nam je njen otac Mišo riječi francuskih liječnika.

Kaže da je i danas nakratko posjetio Sandru koja se još oporavlja od operacije te da mu se tom prilikom i malo nasmiješila.

– Na sreću njeno ukupno zdravstveno stanje ide na bolje. Nije imala ni temperaturu što je jako bitno. Svakim danom ona postaje svjesnija težine svojih ozljeda tako da je neraspoložena što doktori objašnjavaju normalnim. Sada joj je puna podrška roditelja, obitelji i prijatelja najvažnija, rekao je Mišo.
(bb)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr