danas U VEČERNJEM

Što su u imovinskim karticama prijavili zastupnici 9. saziva Sabora

Što su u imovinskim karticama prijavili zastupnici 9. saziva Sabora
17.11.2016.
u 00:00
Škribola (Živi zid) nema nijednu nekretninu ni pokretninu, nema dionice, štednju, udjele u fondovima. Nema čak ni kredit...
Pogledaj originalni članak

Najbogatiji je zastupnik u sadašnjem sazivu Hrvatskog sabora HDZ-ovac Domagoj Ivan Milošević, a najsiromašniji Marin Škibola, član Živog zida.

Bivši poduzetnik Milošević u svojoj je imovinskoj kartici prijavio imovinu vrijednu gotovo 19 milijuna kuna, dok je najmlađi saborski zastupnik, friški magistar ekonomije, jedini od svih svojih saborskih kolega u svakoj rubrici imovinske kartice naveo – ne postoji.

Škribola nema nijednu nekretninu ni pokretninu, nema dionice, štednju, udjele u fondovima. Nema čak ni kredit...

>>Što su sve u imovinskim karticama prijavili zastupnici pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Smjene zbog salmonele: Kontroliramo domaće meso, ono iz EU ne

>>Luka Mišetić: Haag ustvrdio da HV nije počinio zločin u Mrkonjić Gradu

>>Dr. Aleksijević: Ranjenici su dolazili, a mi nismo imali krvi, zavoja...

>>Večernjaku pet nagrada za dizajn i koncept novina

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.