UOČI POLIJETANJA

Što ga je naljutilo? Pilot iz aviona izbacio 100 ljudi

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Što ga je naljutilo? Pilot iz aviona izbacio 100 ljudi
07.06.2013.
u 14:21
Drastičnu reakciju pilota izazvalo nedisciplinirano ponašanje putnika, odnosno srednjoškolaca iz Brooklyna koji su zanemarili njegove i upute stjuardesa da sjednu na svoja mjesta te se prestanu igrati s mobitelima.
Pogledaj originalni članak

Neobičan incident odigrao se prije nekoliko dana u njujorškoj zračnoj luci LaGuardia u kojoj je pilot kompanije Southwest Airlines uoči polijetanja iz zrakoplova izbacio čak sto ljudi!

Business Insider piše da je drastičnu reakciju pilota izazvalo nedisciplinirano ponašanje putnika, odnosno srednjoškolaca iz Brooklyna koji su zanemarili njegove i upute stjuardesa da sjednu na svoja mjesta te se prestanu igrati s mobitelima.

– Nije uobičajeno da piloti putem razglasa putnicima naređuju da sjednu na svoja mjesta – komentirao je glasnogovornik zrakoplovne kompanije koja je na koncu bila prisiljena pronaći alternativni prijevoz za izbačene tinejdžere.

Umjesto u 6 sati ujutro, u Atlantu su se zaputili tek u 18 sati, a zrakoplov kojim je upravljao ljutiti pilot sletio je na isto odredište sa 45 minuta zakašnjenja.

>>Američki pilot se katapultirao u Pacifik, spasili ga Japanci

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.