izjasnio se

Stier poručio da mu ne pada na pamet napadati Škoru. Kaže da zna tko je glavni protivnik

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.08.2019.
u 14:27
Rekao je da će podržati kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović, ali i da neće sudjelovati u njenom stožeru.
Pogledaj originalni članak

Bivši ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier poručio je da će podržati kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović, ali i da neće sudjelovati u njenom stožeru.

Također je izjavio i kako neće napadati Miroslava Škoru, prenosi RTL.

- Podržat ću Kolindu Grabar-Kitarović i pomoći, ali neću sudjelovati u stožeru. Ne pada mi na pamet napadati Miroslava Škoru. Naš je protukandidat Zoran Milanović, a ne Škoro - zaključio je Stier.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

DA
dalmatinka33
14:51 22.08.2019.

Ne treba napadati nikog od kandidata već neka svatko ističe svoje vrline /ako ih ima/ ali nema laganja i neka birači na osnovu kvaliteta pojedinih kandidata i vjerodostojnih riječi i obećanja /koje treba ispuniti/ odluče za koga će glasovati.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
15:46 22.08.2019.

Stir bolje suti,jer se zna da ces glasati z<a Skoru samo da Plenkovicu nastetite,ako Kolinda izgubi bice dva HDZa u HR isto ko u Hercegovini i tada ce Plenkovicev HDZ biti jjaci od ovog desnog nazalost desni hdz uhhh to nije dobro.Sjetite se Karamarka izbora i ko je sve tada usao u sabor Pero Coric i onaj njegov mali prcko pa sjetite se divljastva u protestima i bujanca sa onom kapom,nedaj boze takve slike vise u HR.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:35 22.08.2019.

Pa tko će napadati Škoru !?