procjena štete

Šteta od poplava u Kosinjskoj dolini 11 milijuna kuna

Foto: Dražen Prša
Šteta od poplava u Kosinjskoj dolini 11 milijuna kuna
22.03.2010.
u 08:26
Kosinj nema riješenu opskrbu pitkom vodom, ceste su u iznimno lošem stanju, a i komunikacija s ostatkom svijeta je jako loša.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su se vremenske (ne)prilike smirile, a voda se povukle u korito rijeke Like, komisija za procjenu šteta prikupila je podatke od siječanjske poplave. Dosad je utvrđeno oko 11 milijuna kuna štete, što zasigurno nije konačni zbir, ali je okvirni podatak kojega će se pridržavati stručne službe.

U gotovo jednomjesečnoj poplavi Kosinjsku su dolinu obilazili mnogi poznati političari, ali i ljudi dobrih srca sa željom da se pomogne u nevolji. Obećanja je za pomoć bilo sa svih strana, ali dosad nije puno učinjeno. Kosinj nema riješenu opskrbu pitkom vodom, ceste su u iznimno lošem stanju, a i komunikacija s ostatkom svijeta je jako loša. Raduje podatak da je i Općina Perušić iz svog skromnog proračuna izdvojila300 tisuća kuna, što će barem privremeno „ugasiti“ niz gorućih problema u Kosinju.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
18:33 22.03.2010.

zaradite na ovom..provjereno, mozda malo vremena izgubite dok se registrirate ali isplati se....http://bux.to/?r=Bezuhov