Drske krađe

Starije Riječanke ostale bez ogrlice i zlatnog lančića

Foto: Ilustracija
Starije Riječanke ostale bez ogrlice i zlatnog lančića
06.05.2011.
u 12:34
Prva se krađa dogodila 5. svibnja, u popodnevnim satima u Medovićevoj ulici, a druga oko 18 sati u Ulici B. Markovića. Tijekom noći provaljeno je i u ugostiteljski objekt u Ulici I. Lenca
Pogledaj originalni članak

U četvrtak, 5. svibnja u Rijeci su se dogodile dvije drske krađe. U popodnevnim satima, oko 16.30 sati, u Medovićevoj ulici, te nešto kasnije, oko 18 sati u Ulici Branimira Markovića, drski kradljivci su dvjema 69-godišnjim Riječankama, ukrali zlatnu ogrlicu i lančić. Šteta će biti utvrđena naknadno. Policija intenzivno traga za drskim počiniteljima i ukradenim nakitom.

Tijekom noći istoga dana policiji zasad nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Ulici Ivana Lenca u Rijeci u vlasništvu 37-godišnjaka iz Rijeke. Iz ugostiteljskog objekta ukrao je manji novčani iznos, više boca alkoholnih pića i veći broj kutija cigareta iz automata za cigarete u vlasništvu zagrebačke tvrtke. Ukupna  šteta procijenjena je na više od 13 tisuća kuna. Policija intenzivno traži kradljivca i otuđene predmete.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.