Neodgovorni vlasnici

Stari potrgani kauč ostavili na autobusnoj stanici

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
kauč
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
kauč
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
kauč
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
kauč
02.01.2017.
u 15:27
Umjesto na odlagalištu otpada, jedan je stari kauč završio na autobusnoj stanici u Vrpolju pokraj Šibenika
Pogledaj originalni članak

Umjesto na odlagalištu otpada, jedan je stari kauč završio na autobusnoj stanici u Vrpolju pokraj Šibenika. 

Kauč bi možda i poslužio svrsi da nije potrgan i na njega se zapravo ne može sjesti, pa se jedino može zaključiti kako je ovo neodgovoran čin vlasnika kauča koji očito nije imao volje otpremiti stari kauč na odlagalište već ga je ostavio uz cestu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

UI
uvijek i sve
19:43 02.01.2017.

Autobusna postaja, a ne stanica!

DA
daali
12:46 03.01.2017.

Da država normalno funkcionira tamo bi sada bila forenzička ekipa koja bi za 5 minuta našla dnk vlasnika na temelju kojega bi vlasniku za koji tjedan došla uplatnica sa kaznom i još jedna sa troškovima forenzike i dodatna sa troškovima odvoza otpada na smetlište... pa neka napravi ponovno isto sa novim trosjedom jednog dana!

HA
hana11
08:28 03.01.2017.

Pa čovjek je napravio uslugu onima koji čekaju autobus. Trebaju mu zahvaliti oni koji bi trebali održavati tu "postaju" i nisu postavili pravu klupicu. Još da netko "odloži" kakav suncobran da se ljudi sklone od kiše i sunca...