Starac teško ozlijeđen pod kotačima vlastitog traktora

Foto: Arhiva VL
Starac teško ozlijeđen pod kotačima vlastitog traktora
11.12.2009.
u 09:43
Starac je u dvorištu obiteljske kuće u Visočanama parkirao svoj traktor, a kada je sišao s traktora pokušao je isključiti motor i naslonio se na ručicu mjenjača.
Pogledaj originalni članak

Ozljede opasne po život zadobio je 76-godišnjak iz Visočana kod Zadra kojeg je jučer u  14.40 sati pregazio vlastiti traktor.

Naime, starac je u dvorištu obiteljske kuće u Visočanama parkirao svoj traktor za koji je bila priključena poluprikolica. Kada je sišao s traktora pokušao je isključiti motor i naslonio se na ručicu mjenjača. Traktor se pokrenuo i lijevim ga kotačem srušio na zemlju, prešao preko njega i zaustavio se u kamenom suhozidu.

U Općoj bolnici Zadar utvrđeno je da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TR
trputac
10:28 11.12.2009.

Ovo je najpametniji hrvat hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa