NAPAD PSA

'Staford je skočio mojoj kćerki za vrat, šetala ga je djevojčica bez lajne'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
staford
27.06.2019.
u 20:58
Do incidenta je došlo kod crkve na Malešnici oko 19 sati
Pogledaj originalni članak

Prema objavi na Facebook grupi "Zakaj volim Špansko" oko 19 sati na području zagrebačke Malešnice došlo je do napada psa na djevojčicu.

Prenosimo objavu:

- Poštovani, pred malo više od 1h staford je napao moju kćer. Ona je šetala maltezera i staford se zaletio, skočio joj za vrat. Svu ju je izgrebao po vratu, preko cijelog trbuha, noge i ruke. Staforda je šetala djevojčica oko 6 g bez lajne !!!"

Incident se dogodio kod crkve na Malešnici.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
21:08 27.06.2019.

nakon što ozlijedi ili unakazi dijete, vlasnici u čudu kukaju "pa ne mogu da vjerujem..., uvijek je tako miran, voli se igrati s djecom"....

DI
dirižabl
21:03 27.06.2019.

Neće on, dobar je......ljudi ne budite ludi, dozvolu za HS a i uvijek pri ruci

Avatar niwrad
niwrad
21:34 27.06.2019.

Treba uvesti dozvole za držanje i šetanje opasnih pasmina, a koje ne bi mogli dobiti maloljetnici, te svi oni koji nisu prošli IQ i psihološke testove. Garantiram da većina sadašnjih vlasnika ne bi mogla dobiti takvu dozvolu.