NOVA ZRAKOPLOVNA NESREĆA

Srušio se avion u Meksiku: Svi putnici su poginuli

Foto: Reuters
Srušio se avion u Meksiku: Svi putnici su poginuli
06.05.2019.
u 23:02
Zrakoplov je putovao na liniji Las Vegas-Monterrey, a srušio se blizu planinske regije Monclova
Pogledaj originalni članak

Ostaci zrakoplova koji je nestao na letu od Las Vegasa do Monterreya na sjeveru Meksika pronađeni su, objavila je u ponedjeljak vlada meksičke države Coahuila kazavši da je u privatnom zrakoplovu bilo 13 putnika i članova posade i da nema preživjelih.

Olupina zrakoplova pronađena je 208 kilometara sjeverozapadno od grada Monclove, rekao je Fernando Orta iz ministarstva za izvanredna stanja.

FlightAware, služba za praćenje letova, objavila je da je riječ o poslovnom zrakoplovu Challenger kanadskog proizvođača Bombardier Inc.  Meksički mediji izvijestili su da su putnici u subotu pratili dvoboj između meksičkog boksača Saula "Canela" Alvareza i Daniela Jacobsa u Las Vegasu.

Imena posade i putnika objavljena su u lokalnim medijima. 

Zrakoplov je u nedjelju po mjesnom vremenu nestao s ekrana.

Prve fotografije snimljene iz zraka koje su prenijeli meksički mediji pokazuju karbonizirano truplo zrakoplova raspadnuto u više dijelova u pustinjskom području. 

Zrakoplovna nesreća u Rusiji

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

SA
samobalic
12:14 07.05.2019.

Ja sam malo zaostala u nacinu razmisljanja,i donosenja nekavih zakljucaka,ako to zrakoplovi ama bas vi prilikom raspada ili zapaljanje,padaju ponovo na zemlju,zasto naprimjer se prilikom raspada ne izgube negdje u svemiru ili vasioni,ili oni svemirski brodovi sto se raspu u svemiru svi padaju na zemlju,i ili ako izgore u svemiru,njihovo smece(krhotine)padaju nazad na zemlju,morel mi to neko objasniti,zasto taj otpad ne osatane u svemiru,pa nepane tamo negdje na Mars.....

KE
kelab
00:58 07.05.2019.

Govorio moj did: gori ne visi, doli nije podrputo, nije ni cudo....Ipak su najsigurniji nacin prijevoza putnika.

MP
miroslav.petkovic.7564
22:53 06.05.2019.

Strasno sinoc jedan veceras drugi! zali boze putnika sto izginuse! Sinoc su neki bili protiv rus tehnologije sta ce sad reci IvanIstina i drugi..ovo je neki Americki avion.sinoc se neki utrkivali kako i sto vise ogadit disu sad. Nedaj boze nikome Tosu ipak aparati koji nisu tehnoloski usavrseni. mozda nikad i nece biti. Uvjek nesto zakaze.