Čestitka

Sretan Uskrs želi vam Večernji list!

Foto: Pixsell
uskrs radionica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Uskrs anketa
15.04.2017.
u 22:54
"O križu Kristov, nauči nas da je izlazak Sunca snažniji od tame noći i da vječna Božja ljubav uvijek pobjeđuje", napisao je Papa Franjo.
Pogledaj originalni članak

Večernji list želi svim svojim čitateljima sretan Uskrs! Provedite ga u miru sa svojim obiteljima.

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u Uskrsnoj čestitki poručio je da je uskrsnuće Isusa Raspetog vrhunac Evanđelja, radosna vijest za sve, temelj kršćanske vjere jer je u Isusovom uskrsnuću život pobijedio smrt, pa je Uskrs blistavi dan pobjede koji se opire beznađu i potiče pozitivne promjene.

"O križu Kristov, nauči nas da je izlazak Sunca snažniji od tame noći i da vječna Božja ljubav uvijek pobjeđuje", napisao je Papa Franjo na Twitteru.

>> U kršćanskim kvartovima Damaska: Al-Assad nas štiti, padne li on, nestat ćemo kao i u Iraku

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
23:18 15.04.2017.

SRETAN USKRS

BA
bakulušić
23:42 15.04.2017.

Sretan Uskrs i neka nam Uskrsli bude Put, Istina i Život!

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
23:21 15.04.2017.

Isus im reče: "Dođe čas, da se proslavi Sin čovječji. Zaista, zaista, kažem vam: "Ako zrno pšenično ne padne u zemlju i ne umre, ostane za se samo. Ako li umre, mnogo roda rodi. Tko ljubi život svoj, izgubit će ga; a tko mrzi na život svoj na ovom svijetu, sačuvat će ga za život vječni. Tko mi hoće služiti, neka ide za mnom! Gdje sam ja, ondje i sluga moj neka bude! Tko tko meni proslavit će ga Otac moj. (Ivan 12:23-25)