Vrijedne nagrade

Sreća pogodila Varaždince: Jednom više od milijun kuna, drugom apartman na moru

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
loto
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Loto
Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS/PIXSELL
Loto
09.09.2020.
u 17:43
'Nisam baš do kraja vjerovao, šokiralo me i odmah po povratku kući provjerio sam informaciju na internet stranici Lutrije', rekao je jedan od sretnih dobitnika
Pogledaj originalni članak

Dvojicu Varaždinaca pogodila je velika količina sreće pa su osvojili vrijedne nagrade. Prvi je osvojio jackpot Lota 6, a drugi apartman u Poreču u igri Ključ sreće. 

Varaždinac koji je osvojio jackpot Lota 6 nekoliko je puta provjeravao brojeve jer nije mogao vjerovati da je osvojio 1.033.065,88 kuna. Kada je shvatio da je osvojio ovaj vrijedan dobitak, krenuo je planirati radove za popravak kuće i odabir automobila. Sretan je i uvjeren kako ga dobitak neće promijeniti, pišu 24sata

Nakon završnog izvlačenja nagradne igre Ključ sreće, Varaždinac koji je dobio apartman u Poreču za Hrvatsku Lutriju s veseljem je rekao:

"Moja igra je Loto 7. Igram pet kombinacija. Dvije kombinacije su stalni brojevi koji mi nešto znače, a ostale tri ispunim kako mi dođe. Često igram baš na ovom prodajnom mjestu Tiska u Ludbreškoj ulici. Jako sam uzbuđen i sretan. Kad su mi javili iz Lutrije da sam osvojio apartman u Poreču, nisam baš do kraja vjerovao, šokiralo me i odmah po povratku kući provjerio sam informaciju na internet stranici Lutrije. Doista, apartman je moj. Još je sve friško. Veselim se i proslavit ću dobitak".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar YUKA1962
YUKA1962
18:26 09.09.2020.

"Mnogo sreće u slijedećim igrama, želi vam Lutrija hrvatske!"