Dan pobjede

Rusija pozvala srpske vojnike da promarširaju Crvenim trgom

Foto: Reuters/PIXSELL
parada
Foto: Reuters/PIXSELL
vojna parada
Foto: Reuters/PIXSELL
parada
Foto: Reuters/PIXSELL
vojna parada
Foto: Reuters/PIXSELL
vojna parada
06.04.2015.
u 11:31
Domaćini su, kako kaže ministar obrane Rusije, Sergej Šojgu, pozvali 16 vojnih jedinica “iz prijateljskih zemalja, kao i članica antihitlerovske koalicije"
Pogledaj originalni članak

Srbijanska vlada još razmatra hoće li prihvatiti poziv iz Moskve da njihovi vojnici marširaju Crvenim trgom, na Paradi povodom 9. svibnja, kada se obilježava Dan pobjede nad fašizmom. Organizatori ceremonije još čekaju odgovor iz Beograda.

Prema pisanju Blica, nitko iz vlade još ne zna hoće li se srpski vojnici naći na Crvenom trgu, a pokolebati je mogu samo pritisci iz Amerike i EU, čiji predstavnici tvrde da su odnosi Srbije i Rusije suviše bliski, što ne odgovara vanjskoj politici SAD-a i EU.

Domaćini su, kako kaže ministar obrane Rusije, Sergej Šojgu, pozvali 16 vojnih jedinica “iz prijateljskih zemalja, kao i članica antihitlerovske koalicije".

>> Njemački povjesničar: Putin ugrožava istočnu Europu

>> Ruski navijači posvetili koreografiju Srbiji: 'Sestro moja, nećeš nikad biti sama'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 133

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
12:12 06.04.2015.

Samo neka Srbi idu u zagrljaj Rusima, što dalje od EU i nas. Samo koga stisne ruska čizma taj se teško oslobađa, a to će shvatiti kad bude prekasno. Hrvatska s Rusima treba imati samo ekonomsku suradnju u granicama mogućeg, glede ostalih stvari držati Putina i Rusiju što dalje od Hrvatske i baš zbog toga nam treba LNG u Omišlju!

DU
Deleted user
12:26 06.04.2015.

i nek pozovu sve hrvatske srbe, bit će nam čišći ovaj portal, navalite srbi u rusiju tu vam je mjestu, a milorada na čelo, na žalost nemamo mi te sreće da ih se riješimo, lijepo je njima ovdje, uhljebljeni su po svim državnim funkcijama, vode državu, pišu prosrpske zakone i galame kako žele

ĆA
ćaćaća
12:04 06.04.2015.

koga briga za staljiniste i četnike...