Kolumna

Srbija je kriva za smrt HOS-ovca, štiti njegova ubojicu i nema pravo docirati oko ZDS-a

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Srbija je kriva za smrt HOS-ovca, štiti njegova ubojicu i nema pravo docirati oko ZDS-a
22.11.2018.
u 12:14
Srpska politika izravno je odgovorna za Nicolierovu smrt i nema nikakvo moralno pravo docirati oko simbola pod kojim je poginuo, a domaći ljevičari još jednom pokazuju želju za krivotvorenjem povijesnih zbivanja da bi se ona lakše uklopila u njihov ideološki narativ
Pogledaj originalni članak

HOS-ov amblem s natpisom „Za dom spremni“ na portretu poginulog Francuza Jean-Michel Nicoliera izložen prošlog tjedna u Saboru podigao je prašinu u hrvatskoj i srpskoj javnosti.

Srpska politika izravno je odgovorna za Nicolierovu smrt i nema nikakvo moralno pravo docirati oko simbola pod kojim je poginuo, a domaći ljevičari još jednom pokazuju želju za krivotvorenjem povijesnih zbivanja da bi se ona lakše uklopila u njihov ideološki narativ.

Vjeroučitelji ne silaze s naslovnica. Novi „sporni“ slučaj dolazi s Korčule. U sekularnoj Hrvatskoj vjeroučitelji su prave medijske zvijezde, uz bok političarima, nogometašima, modelima, glumcima i pjevačima.

Pogledajte videokomentar našeg kolumnista Mate Mijića!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 63

HR
Hrvatska
12:53 22.11.2018.

Sve receno u naslovu. Bravo.

Avatar Númenor
Númenor
13:28 22.11.2018.

Evo nam konačno standardne ekipice. Jučer ih na temi o silovanim ženama iz Vukovara prigodno nije bilo, ali ovdje srpski i jugoslavenski fašisti fašniciraju kao i obično...

DU
Deleted user
13:13 22.11.2018.

Kad je ginuo za Hrvatsku taj im natpis nije smetao?????