ZAVRŠIO NA POLICIJI

Splitski Romeo priveden u Zračnoj luci zbog romantičnog dočeka

Foto: Arhivska fotografija
Splitski Romeo priveden u Zračnoj luci zbog romantičnog dočeka
09.11.2011.
u 12:16
Neuobičajeni, ali nedvojbeno iznimno "romantičan" događaj zbio se u utorak u splitskoj Zračnoj luci u Resniku kad je 23-godišnji Splićanin, očito vrlo zaljubljen, odlučio svojoj djevojci prirediti originalni "doček iznenađenja".
Pogledaj originalni članak

Neuobičajeni, ali nedvojbeno iznimno "romantičan" događaj zbio se u utorak u Zračnoj luci Split u Resniku kad je 23-godišnji Splićanin, očito vrlo zaljubljen, odlučio svojoj djevojci prirediti originalni "doček iznenađenja".

Naime, Tomislav B. oko 13 sati preskočio je zaštitnu ogradu na aerodromu visoku oko dva metra i sakrio se. Iz Zagreba je zrakoplovom Croatia Airlinesa u Split putovala njegova djevojka Maja K. Kad je zrakoplov sletio i putnici iz njega počeli izlaziti, potrčao je prema Maji s buketom cvijeća.

Nastala je panika. Zaustavili su ga policajci i odveli u drugu policijsku postaju. Osim buketa cvijeća kod "hrabrog" Tomislava nisu pronašli ništa drugo što bi moglo ugroziti nesmetano odvijanje zračnog prometa ili sigurnost putnika. No, Tomislav je ipak zaradio prekršajnu prijavu na temelju Zakona o nadzoru državne granice.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

MD
mara-danda
23:17 09.11.2011.

pa sto ako je preskocio...prave cirkus od svega...nista nije odvratnije nego taj teatar sigurnosti na aerodromima...sluzi za zastrasivanje nevinih ljude..zrace te ponizavaju..sto je narucito u hr evidentno u pravilusu izuzetno nekulturni i bezobrazni,, na zadnjem letu iz zagreba nakon kontrole nestao (ukraden) mi je vrijedni kais..vjerovatno je zapeo za oko nekom od onih napuhanih bezveznjaka

JO
jojojoj
13:11 09.11.2011.

ona danas dolazi iz zagreba / donit ću joj cviće, uzet kufere njene. očito je da je za sve kriv neno belan.

US
U sridu
12:57 09.11.2011.

sad ce ostali klinci probati isto,jadna majko.