Potraga

Splitska policija traži pomoć: Nestao 56-godišnjak iz Strožanca

Foto: PU splitsko-dalmatinska
Splitska policija traži pomoć: Nestao 56-godišnjak iz Strožanca
17.04.2019.
u 15:01
Visok je oko 180 cm, slabije tjelesne građe, ovalnog lica, crne kose i smeđih očiju, a u trenutku udaljenja iz kuće bio je odjeven u traper hlače i bijelu majicu kratkih rukava.
Pogledaj originalni članak

Prošlog četvrtka s adrese stanovanja u Strožancu, Gospe u Siti 113, kod Splita, udaljio se 56-godišnji Đuro Šnajder.

Visok je oko 180 cm, slabije tjelesne građe, ovalnog lica, crne kose i smeđih očiju, a u trenutku udaljenja iz kuće bio je odjeven u traper hlače i bijelu majicu kratkih rukava.

Policija moli građane koji su vidjeli ovu osobu ili imaju saznanja gdje se nalazi, da ih o tome bez odgode obavijeste pozivom na broj 192 ili da informacije dostave osobnim dolaskom u najbližu policijsku postaju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Dumen
Dumen
18:14 17.04.2019.

treba napisati dali je opasan za okolinu ?