lakše ozljede

Split: S pauka pala Kia, ozlijeđena dvojica radnika Hvidre

Split: S pauka pala Kia, ozlijeđena dvojica radnika Hvidre
31.08.2010.
u 14:10
Pauk s kojega je Kia pala je nov, Hvidri je stigao prije nekoliko dana, a sumnja se da mu je najvjerojatnije popustio desni stabilizator.
Pogledaj originalni članak

SPLIT - Josip V. (46) i Mate Š. (44), radnici poduzeća Hvidra d.o.o., ozlijeđeni su jučer poslijepodne kad je s pauka pala Kia koju su spuštali na parkiralište na Pujankama. Dok su je iskrcavali, pauk se nagnuo na desnu stranu i prikliještio nogu Josipu V. U pomoć mu je pritekao kolega Mate Š., vozač drugog pauka koji je lakše ozlijedio kuk. U padu Kije oštećena je i parkirana Opel Astra.

Pauk s kojega je Kia pala je nov, Hvidri je stigao prije nekoliko dana, a sumnja se da mu je najvjerojatnije popustio desni stabilizator.

- Dogodila se nesreća prilikom spuštanja vozila. Iskočio je dio pauka i pao na automobil. Dva radnika su ozlijeđena. Jednom je stanje već jučer bilo dobro i pušten je kući, dok je drugi zadržan u bolnici. Liječnici kažu da ozljede ipak nisu tako ozbiljne. Na Opel Astri nastala je manja materijalna šteta, izjavio je Ivan Parać, direktor poduzeća Hvidra d.o.o.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PI
piramiđan
22:13 31.08.2010.

Stara poslovica govori ! Ne čeprkaj govno dok ne smrdi ! Nova kaže ! Ne čeprkaj u tuđe vlasništvo i ne diraj što nije tvoje !