Akcija

Spašen muškarac koji se zaglavio između dviju stijena

Foto: HGSS
spašavanje
Foto: HGSS
spašavanje
23.09.2014.
u 20:43
Riječ je o državljaninu Bosne i Hercegovine koji je najvjerojatnije izgubio ravnotežu i upao glavom među stijene te ostao zaglavljen
Pogledaj originalni članak

Zajedničkom akcijom omiških vatrogasaca, policije, hitne medicinske pomoći i HGSS-a u kojoj je sudjelovala 21 osoba spašen je jedan muškarac koji se našao u zaglavljen između dviju stijena, objavio je HGSS na svojim stranicama.

Riječ je o državljaninu Bosne i Hercegovine koji je najvjerojatnije izgubio ravnotežu i upao glavom među stijene te ostao zaglavljen. Na njega je slučajno naišla jedna žena koja je pozvala 112 nakon čega su na mjesto događaja došli su spasioci koji su ustanovili da je unesrećenog muškarca bez tehničkih pomagala nemoguće izvući. Pomagala su donijeli vatrogasci koji su zaglavljenog muškarca uspjeli osloboditi nakon dva sata, a nakon liječničkog pregleda muškarac je prebačen brodicom u Pisak gdje ga je čekalo vozilo Hitne medicinske pomoći, javlja HGSS.

>> HGSS sinoć spasio troje čeških tinejdžera s Biokova

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.