dobra akcija

Španjolci zaplijenili tri tone 'koke' krijumčarene iz Kolumbije

Foto: AFP
Ilievski
15.08.2012.
u 19:36
Kolumbijci su operaciju koordinirali iz Madrida, a među uhićenima ima i Bugara i Španjolaca
Pogledaj originalni članak

Nevjerojatne  tri tone bijelog praha zaplijenila je španjolska policija u velikoj akciji koja za krijumčarenje skupocjene droge sumnjiči 31 osobu. Kokain je zaplijenjen na brodu SV Nikolaj čiji je morski put prepriječila policija 80-ak kilometara od luke Cadiz.

Šef tamošnje policije za Reuters je kazao kako je riječ o kokainu izrazite čistoće, te kako se među 31 osobom koja je zadržana nalazi nekoliko bugarskih državljana čiji je zadatak bio drogu distribuirati nakon uplovljavanja u luku, a koji su bijeli prah preuzeli u Kolumbiji. Kolumbijci su, pak, operaciju koordinirali iz Madrida, a među uhićenima ima i Španjolaca,.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.