neočekivani uljez

Šokirao carinike onim što je pokušao prokrijumčariti u kovčegu

Foto: Wow/YouTube screenshot
Gruzijac,šverc,kofer
Foto: Wow/YouTube screenshot
Gruzijac,šverc,kofer
01.04.2015.
u 09:50
Policajci su očekivali da će u kovčegu naći nešto što bi muškarca moglo inkriminirati. No nisu se nadali onome što su ugledali
Pogledaj originalni članak

Muškarca (25) iz Gruzije i njegovu 22-godišnju sugrađanku uhitila je turska policija u jednom od najbizarnijih slučajeva pokušaja krijumčarenja ljudi.

Policija je 25-godišnjaka uočila dok je s velikom količinom prtljage pokušavao prijeći u Tursku. Zatražila ga je da otvori sve kovčege, što je on i učinio. No tada se dogodilo nešto što je šokiralo policajce. Umjesto robe ili kojekakve krijumčarene robe, u njemu je bila sklupčana 22-godišnjakinja. Incident se dogodio 23. ožujka a žena je, navode lokalni mediji, bila prisiljena da se skrije jer je imala zabranu ulaska u zemlju.

>>Osmerac se udružio za šverc eksploziva, ručnih bombi, pištolja, streljiva za EU tržište

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
04:35 05.04.2015.

Ja, Hrvat, tu ne vidim nikakav KOVČEG. Vidim samo KOFER. Kovčeg je u hrvataskom velika škrinja ... VL, otpustite sve te neuke Bosance koji se ne žele potruditi da razlikuju između hrvatskog i srpskog .