HDZ o ministru

'Šokirani smo da Grčić ne zna koliko iznosi 2% od ukupnog godišnjeg PDV-a'

Foto: screenshot HRT
'Šokirani smo da Grčić ne zna koliko iznosi 2% od ukupnog godišnjeg PDV-a'
07.10.2015.
u 09:56
Sada je potpuno jasno zašto Zoran Milanović tako grčevito izbjegava sučeljavanje gospodarskih programa i stručnih timova, piše u priopćenju Ivan Jabuka
Pogledaj originalni članak

Glasnogovornik Hrvatske demokratske zajednice Ivan Jabuka poslao je priopćenje kojim se osvrće na jučerašnji nastup u Otvorenom. Donosimo ga u cijelosti:

"U jučerašnjem TV nastupu Branka Grčića svjedočili smo rijetko viđenoj nestručnosti i nekompetentnosti. Gospodarski strateg SDP-a i potpredsjednik Kukuriku Vlade na odlasku u nekoliko navrata nije znao koliko iznosi 2% od ukupnog godišnjeg PDV-a. Šokirani smo da Grčić, koji četiri godine upravlja gospodarskim resorom Vlade na odlasku, ne zna koliki prihod generira godišnji PDV i koliko u nominalnom broju iznosi 2% ukupnog PDV-a.

Bilo je na trenutke neugodno gledati kako glavni Vladin gospodarski strateg ne barata elementarnim podacima i proračunskim stavkama, a istodobno, kako je najavio, piše gospodarski program SDP-a, koji unatoč objavljenom datumu izbora javnosti još uvijek nije predstavljen. Sada je potpuno jasno zašto Zoran Milanović tako grčevito izbjegava sučeljavanje gospodarskih programa i stručnih timova, na koje ga je na dan raspisivanja izbora pozvao predsjednik HDZ-a i vođa Domoljubne koalicije Tomislav Karamarko.

>> Grčić i Ćorić posvađali se oko PDV-a: 'Uzmite papir i olovku i izračunajte'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 127

KA
kajinx
10:12 07.10.2015.

Dajte nam Milanku da vidimo koliko ona zna.

ZO
Zonasumraka4
10:12 07.10.2015.

Zato traži sučeljavanje sa Karamarkom osobno samo radi vrijeđanja i omalovažavanja bez da predoči analizu što su napravili u zadnje 4 godine,ali bez floskula i prodavanja magle...,što će njihovi timovi uopće objasniti kada mu ministri i tzv stručni timovi nisu imali ni dana radnog staža do uhljebljivanja priije četiri godine

Avatar johny21
johny21
10:14 07.10.2015.

HEHE, ne možeš vjerovati da ministar ne zna matematiku!