nakon mjesec dana

Šokirala se kad ju je nazvala nestala kći (15) i rekla joj zašto je nema

Foto: Ilustracija/ Slavko Midzor/PIXSELL
Šokirala se kad ju je nazvala nestala kći (15) i rekla joj zašto je nema
01.07.2015.
u 13:00
- Ne mogu opisati koliko je ovo užasno i samo želim da mogu otići tamo i vratiti je - ispričala je majka
Pogledaj originalni članak

Tinejdžerica iz Švedske, koja je prošlog mjeseca nestala, nazvala je svoju majku i rekla joj je gdje je. No, kada je sve ispričala majci, ona se šokirala. Naime, kći joj je otišla u Siriju kako bi se priključila Al-Qa'idi, to jest skupini Jabhat al-Nusra.

Nakon razgovora s kćeri majka je bila shrvana zbog svega što je doznala. - Ne mogu opisati koliko je ovo užasno i samo želim da mogu otići tamo i vratiti je - ispričala je majka, piše Daily Mail. Nažalost, ova 15-godišnjakinja nije jedini ovakav slučaj.

Zna se za još 30 djevojaka iz Švedske koje su otišle iz svojih domova u Siriju i Irak kako bi se pridružile džihadističkim skupinama. Najmanje jedna djevojka živi u sirijskoj Raki zajedno s još jednom ili tri djevojke iz Londona, a nestala je od veljače. Skupina Jabhat al-Nusra djeluje u Siriji pod vodstvom Abu Mohammeda al-Joulanija.

>> Objavila snimke svoje kćeri na Facebooku pa izazvala burne reakcije

>> Ocu bilo sumnjivo zašto mu se sin tako dugo tušira, zatekao ga dok je radio ovo

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

MA
marijaqwer
21:33 30.06.2015.

Svima koji zele poci u Siriju i pridruziti se kalifatu treba platiti jednosmjernu kartu, te im zauvjek zabraniti povratak.

Avatar mason
mason
20:09 30.06.2015.

Koji bolesnici,narod iz Sirije bjezi u Evropu a oni idu tamo.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:18 01.07.2015.

Nema veze, bitno da nije otišla u hadeze