nestaju države

Šokantna karta: Evo kako Rusi zamišljaju Europu 2035.

Foto: www.eg.ru
Šokantna karta: Evo kako Rusi zamišljaju Europu 2035.
14.01.2013.
u 13:59
Bosnu i Hercegovinu podijelit će Hrvatska i Srbija, a nastat će i Velika Albanija koju će činiti sadašnja Albanija, Kosovo i dio Makedonije
Pogledaj originalni članak

Ruski stručnjaci na osnovi dokumenata CIA-e, ruske službe GRU i još nekoliko izvora napravili su političku kartu Europe za 2035. godinu. Malo je reći da je karta šokantna jer bi se Albanija trebala ujediniti s Kosovom i dijelom Makedonije, BiH bi bila podijeljena između Hrvatske i Srbije, a velike promjene dogodile bi se u Španjolskoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji, piše Radiotelevizija Srbije, a donosi ruski Ekspress.

Europu na idućih desetak godina očekuju velike promjene, smatraju ruski stručnjaci na čijem se čelu nalaze Zbigniew Brzezinski i pokojni Samuel Huntington koji su sastavili kartu "Nove Europe".

Velike promjene počet će u Velikoj Britaniji gdje će Škotska proglasiti neovisnost što će potaknuti na ujedinjenje Irske. Katalonci i Baski, pak, prema Rusima, proglasit će neovisnost od Španjolske, a što će imati posljedice u Francuskoj gdje će nastati islamska država, a regija Lorraine priključit će se Njemačkoj.

Raspast će se i Belgija, Flamanci će se priključiti Nizozemskoj, a Italija će se podijeliti na bogati sjever i siromašni jug, dok će Sardinija i Sicilija proglasiti neovisnost.

Bosnu i Hercegovinu podijelit će Hrvatska i Srbija, a nastat će i Velika Albanija koju će činiti sadašnja Albanija, Kosovo i dio Makedonije.

Ništa bolje prema Rusima neće proći ni Poljska koja će se morati odreći dijelova teritorija nakon niza novih sporazuma s Rusijom i Njemačkom, dok će Bjelorusija nestati i postati dio Rusije.

>> Fox News u vijestima Srbiju stavio na područje Mađarske

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 133

Avatar Bud Humski
Bud Humski
19:38 14.01.2013.

Sve precrtano sa Tudjmanove salvete.

MI
mirac
23:37 14.01.2013.

Ostavite se puste tlapnje. Nas Hrvata ima malo za ovu državu. Da se proširimo do Drne bili bi manjina u državi. Tko rađa djecu čiji natalitet opada što mislite koliko će Hrvata tada biti. Zaboravite nemislite valda da će i mrtvi Hrvati oživjeti pa da nas bude brojčano više. Zemlja je od onog tko po njoj hodi a nas sve manje i manje.

ČA
čarli123
06:44 15.01.2013.

@ - mirac Svaka čast na komentaru, objektivno,korektno i istinito, naša populacija je u opadanju, i ovi bi nas za dva desetjeća pregazili, a i onako što dalje od Bosne i Bosanaca, pa zar nam ova iskustva sa njima ne govore ništa? -- uzimaju sve više maha i mi polako padamo u drugi pan u vlastitoj zemlji.