U Savskoj

Pripadnici Stožera uručili financijsku donaciju stopostotnim invalidima koji prosvjeduju

Foto: Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara
SOHV
Foto: Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara
SOHV
Foto: Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara
SOHV
20.12.2014.
u 18:28
Inače, kako su naveli u nastavku priopćenja, ''pripadnici SOHV redovito, u ciklusima od jednog do dva puta tjedno, posjećuju lokaciju braniteljskog prosvjeda i aktivno sudjeluju u svim aktivnostima koje provode stopostotni invalidi Domovinskog rata''
Pogledaj originalni članak

Pripadnici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara (SOHV-a) uručili su skromnu financijsku donaciju stopostotnim invalidima koji prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u Savskoj 66 u Zagrebu, priopćio je SOHV.

Inače, kako su naveli u nastavku priopćenja, ''pripadnici SOHV redovito, u ciklusima od jednog do dva puta tjedno, posjećuju lokaciju braniteljskog prosvjeda i aktivno sudjeluju u svim aktivnostima koje provode stopostotni invalidi Domovinskog rata''. Dodali su da će danas nazočiti koncertu Marka Perkovića Thompsona te da je ta prigoda iskorištena za podršku prosvjednicima.

>> Vukovarski Stožer prikuplja potpise zastupnika za raspravu o Veljku Mariću

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 70

KN
knezica
20:05 20.12.2014.

Po komentarima vidim da naši branitelji nisu dovršili posao do kraja... Domaćih izd.ajnika, provokatora i plaćenika još uvijek kao u priči.

DA
Djeca_Arbata
20:58 20.12.2014.

Dečki samo izdržite...Hrvatska iznad svega...

MA
Marko1337
18:55 20.12.2014.

Branitelji su naš ponos, temelj slobode hrvatskog naroda. Pod mudrim i hrabrim vodstvom Oca domovine i iz podršku hrvatskog naroda ostvarili su stoljetni san. Na žalost i među njima ima brojnog kukolja kao što su razni matići i mnogi drugi koji razdiru to plemenito tkivo ovog naroda. Samo oni mogu očistiti kukolj između sebe ili će pomalo postati ono što žele naši neprijatelji.