Udruga u dugovima

Socijalnoj samoposluzi u Osijeku prijeti isključivanje struje

Foto:
Socijalna samoposluga
Foto:
Socijalna samoposluga
23.11.2015.
u 16:53
- Apelirali smo prvo da nam pokriju troškove jer ih mi ne možemo više plaćati, zbog pada temperature, računi su nam se povećali. Ako to ne mogu, onda ih molimo da nam isključe struju, sami smo ih pozvali - objašnjava Štefica Čučak, čelnica Udruge Rijeka ljubavi
Pogledaj originalni članak

Zbog neplaćenih računa za struju, Socijalnu samoposlugu s odjećom i obućom u Osijeku posjetili su djelatnici Elektroslavonije.

- Apelirali smo prvo da nam pokriju troškove jer ih mi ne možemo više plaćati, zbog pada temperature, računi su nam se povećali. Ako to ne mogu, onda ih  molimo da nam isključe struju, sami smo ih pozvali - objašnjava Štefica  Čučak, čelnica Udruge Rijeka ljubavi. Nisu ih ipak ostavili bez struje, a predsjednica vjeruje kako je to zato što su se okupili mediji. 

Stigao im je i račun od 300 kuna za plin. 

- U interesu je šire zajednice da pokažu malo suosjećanja prema obiteljima i samcima u potrebi. Ne možemo raditi u hladnom. U suprotnom ćemo biti  primorani zatvoriti jedinu socijalnu samoposlugu s odjećom i obućom u  Hrvatskoj - upozorava Čučak. 

>> U Požegi otvorena prva socijalna samoposluga 

>> Socijalna samoposluga i u Vukovaru: Želimo pomoći ljudima da prežive

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
18:27 23.11.2015.

Sramota od drzave.Jesu nam za ovakve naslove branitelji ginuli?Okrecu se u grobu!Mislili su da napustaju neku buducu,bolju i sretniju Hrvatsku!Sramota!

OS
osica
17:24 23.11.2015.

"Priključite se na kamp u Slavonskom Brodu" , tamo nema isključivanja.

DU
Deleted user
17:34 23.11.2015.

Tko vam je kriv kad pomažete hrvatima ! Promijenite mušterije i pomoći će vam i pošteni Glavaš