NASILNIK

Socijalnim radnicama prijetio ubojstvom

Foto: 'Antonio Bronic/Vecernji list'
Socijalnim radnicama prijetio ubojstvom
28.08.2010.
u 14:13
Od socijalnih je radnica tražio da mu omoguće kontakte s djecom te je prijetio ubojstvom i samoubojstvom
Pogledaj originalni članak

Z.K. (53), otprije poznat policiji po imovinskim deliktima i nasilničkom ponašanju u obitelji, osumnjičen je da je zaprijetio trima zaposlenicama Centra za socijalnu skrb na Trešnjevci u četvrtak u 9 sati u prostorijama Centra. Jedna od njih nasilniku je dodijeljena kao skrbnik jer on, kako doznajemo, nije bio poslovno sposoban a navodno je imao i problema s alkoholom te su njemu i supruzi oduzeta djeca.

Od socijalnih je radnica tražio da mu omoguće kontakte s djecom te je prijetio ubojstvom i samoubojstvom. Uplašene zaposlenice pozvale su policiju, koja ga je zatekla u blizini, u Stubičkoj ulici, gdje je opet zaprijetio, ovaj put policajcima. Kod njega je pronađen i pištolj za koji nije imao dozvolu. Nakon kriminalističkog istraživanja odveden je istražnom sucu Županijskog suda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DO
dobravila
15:23 28.08.2010.

I ?? Za pet dana će ga sud osloboditi svake krivnje ....

OB
-obrisani-
19:19 28.08.2010.

Mislim da prijetnju ubojstvom treba kriminalizirati!

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
20:29 28.08.2010.

Jos jedan ludjak, potencijalni ubica ...Pa normalno je da ce ga morat pustit na slobodu, cak i ako dobije nesto malo zatvora zbog tih prijetnji, eto njega van za naj vise mjesec dana ... I, sta ce se tad desit, opet ce policija bit kriva kad ova budaletina nekog bez veze kokne.