Snježno bijeli

Možete li pronaći bijelog zeca na ovoj fotografiji?

Foto: Vimeo
Zec u lavini
Foto: Vimeo
Snježno bijeli zec u lavini
09.06.2015.
u 08:47
I dok se snowboarder išao udaljiti od lavine, bijeli zec je u lavinu uskočio i išao prijeći na drugu stranu
Pogledaj originalni članak

Na snimci objavljenoj na servisu Vimeo koja prikazuje snowboardera koji je uspio pobjeći lavini posebnu je pažnju privukao bijeli zec.

I dok se snowboarder išao udaljiti od lavine, bijeli zec je u lavinu uskočio i išao prijeći na drugu stranu. Iako se prvo činilo da se zec neće izvući, njegova malena težina i brzina izgurale su ga na drugu stranu lavine. Kako je zec snježnobijel, u nekim se trenucima potpuno stopio s lavinom.

Kako je izgledala "borba" zeca i lavine, pogledajte u priloženom videu!

>> Šokirao se kada je vidio tko je bio za volanom auta do njega

>> Dječak nije očekivao što će mu se dogoditi dok je čučao pokraj ribe

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IV
ivanjoksimovic
09:23 09.06.2015.

Lako je. Malo ispod stedine slike.