Nema žrtava

Snažan potres jakosti 6.1 stupanj po Richteru pogodio sjever Čilea

Foto: Borna Filić/PIXSELL
potres
Foto: Reuters
Posljedice snažnog potresa u Ekvadoru
25.07.2016.
u 22:54
Potres je zabilježen u regiji Atacami nedaleko od grada Chanarala, oko 800 kilometara sjeverno od prijestolnice Santiaga
Pogledaj originalni članak

Snažan potres pogodio je u ponedjeljak sjeverni Čile, priopćile su vlasti. Čileanski seizmološki zavod prvotno je priopćio da je jakost potresa iznosila 6.1 stupanj po Richterovoj ljestvici, dok Američki geološki zavod navodi da je izmjerena jakost 6,2.

Potres je zabilježen u regiji Atacami nedaleko od grada Chanarala, oko 800 kilometara sjeverno od prijestolnice Santiaga, stoji u priopćenju čileanskog Državnog ureda za izvanredna stanja (Onemi).

Najviše se treslo u gradovima Copiapou i Tierra Amarilli, navodi Onemi.

Vlasti su priopćile da nema izvješća o žrtvama ili materijalnoj šteti te da nema rizika od cunamija uzduž čileanske duge obale Tihog oceana.

>> Potres jačine 3,2 zatresao područje Senja

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.