danas u večernjem listu

Smijenjeni ravnatelji bolnice demantiraju ministra Vargu!

Smijenjeni ravnatelji bolnice demantiraju ministra Vargu!
28.01.2015.
u 00:02
Sanacijski upravitelji bolnica tvrde da su ostvarili planove
Pogledaj originalni članak

Podaci o poslovanju na temelju kojih je ministar zdravlja prim. Siniša Varga smijenio sanacijske upravitelje četiriju kliničkih bolničkih centara – nisu točni! Smijenjena sanacijska upraviteljica KBC-a Sestre milosrdnice dr. Vesna Šerić, njezin kolega sa zagrebačkog Rebra dr. Zlatko Giljević te Saša Lamza, smijenjeni upravitelj KBC-a Osijek, službenim dokumentima iz bolničkih sustava potvrđuju nam kako ministrova odluka doista nije imala nikakve veze s njihovim poslovanjem.

Štoviše, otvoreno kažu da su ga na sastanku 19. siječnja i upozorili da barata netočnim podacima te da su realizirali zadane sanacijske programe. No ministar nije dočekao i formalnu potvrdu njihovih riječi, odnosno izvješće o ostvarenju programskih mjera sanacije te ih je smijenio prije nego što je izvješće dobio!

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili prelistajte e-izdanje Večernjeg lista!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:44 27.01.2015.

ovaj je gori od Marine Lovrić Merzel

LE
LeonardS
00:13 28.01.2015.

Ministar nepravi gafove več kaznena djela!!!

TH
than
00:24 28.01.2015.

Varga je obicni uhljeb koji je dosao da zivi na grbaci naroda.. Mislio sam da je Zoki pametniji, ali, eto... Ispao je naivniji i od Sanadera, sto nije lako.