KOMEDIJA FEST

Smijeh i zabava u Bjelovarskom kazalištu

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
16.09.2014.
u 15:34
Na festivalu će publika odlučiti o najboljoj predstavi, a žiri će odabrati najboljeg režisera, te glumce
Pogledaj originalni članak

Bjelovarčani ovog tjedna zaboravljaju na svakodnevne brige i stres, a što učinkovito zatomljuju smijehom i opuštanjem u kazalištu. Naime, Bjelovarsko kazalište domaćin je manifestacije Komedija fest, a koji nudi ponajbolja kazališna ostvarenja hrvatskih amaterskih teatara.

Stoga će Bjelovarčani u ovih sedam dana moći pogledati osam predstava u izvođenju 8 amaterskih kazalista. Najbolja predstava dobit će nagradu publike, a stručni žiri će dodijeliti nagrade za najbolju režiju, te najboljeg glumca i glumicu. Prvu večer Komedija fest je svečano otvoren izuzetno zanimljivom interakcijom glumaca Bjelovarskog kazalista i publike, a "igru" je sa zadovoljstvom prihvatio i gradonačelnik Antun Korušec.

Potom su publiku zabavili i nasmijali članovi Satiričkog kazališta mladih iz Slavonskog Broda izvodeći predstavu "Tragičari od nevolje".

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.