SVE POPULARNIJI SUP

Slovenac oborio Guinnessov rekord u 'supanju'

Foto: Facebook
Supanje
Foto: Facebook
Supanje
Foto: Facebook
Supanje
Foto: Facebook
Supanje
Foto: Facebook
Supanje
27.09.2016.
u 16:20
Obaranje rekorda organizirala je lokalna humanitarna udruga iz Velenja
Pogledaj originalni članak

Slovenac Rok Puvar u nedjelju je, veslajući neprekidno 24 sata u stojećem položaju na sportskoj dasci zvanoj SUP, postavio novi Guinnessov rekord u "supanju", sve popularnijoj sportskoj disciplini, objavili su u utorak slovenski mediji.

Mladiću iz Maribora, inače višekratnom državnom prvaku u jedrenju, uspjelo je u 24 sata stojeći preveslati 165 kilometara.

Tijekom vožnje na dasci napravio je 40-ak krugova oko Velenjskog jezera, šoder-jame nastale iskopanjem materijala za građevinske radove.

Obaranje rekorda organizirala je lokalna humanitarna udruga iz Velenja, a prihod je namijenila ljetovanju djece iz siromašnih obitelji i djece s posebnim potrebama.

Puvar sada drži svjetski rekord u supanju na mirnim vodama, a rekord  u supanju na moru još drži Amerikanac koji je lani na Sejšelima u 24 sata na supu preveslao 177 kilometara.

>> Na adresu joj je stigla pizza, kada je otvorila kutiju ostala je prilično iznenađena

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.