prijelaz Šapjane

Slovenac krijumčario amfetamin, ketamin, ecstasy i marihuanu

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Slovenac krijumčario amfetamin, ketamin, ecstasy i marihuanu
17.04.2014.
u 15:45
Policajci iz Službe kriminaliteta droga u suradnji s graničnim policajcima iz postaje Rupa posljednjih dana provode pojačane mjere na suzbijanju ponude i potražnje te krijumčarenja droge.
Pogledaj originalni članak

S kaznenom prijavom zbog zlouporabe droge pritvorskom nadzorniku PU primorsko goranske predan je danas mladi Slovenac, 27-godišnjak, uhićen s raznim vrstama narkotika.

Policajci iz Službe kriminaliteta droga u suradnji s graničnim policajcima iz postaje Rupa posljednjih dana provode pojačane mjere na suzbijanju ponude i potražnje te krijumčarenja droge na riječkom području.

Slovenac je u srijedu na željezničkom graničnom prijelazu Šapjane zatečen s 465,50 grama amfetamina i 492 grama kreatina, a uza se je imao i 101 komad tableta ecstasy i 16,70 grama marihuane.

>>Na ulici u Splitu nosio 1,8 kilograma marihuane

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

US
U sridu
13:11 24.04.2014.

Dozivotni zatvor svim dilerima.