čudom preživjeli

'Svi su vikali': Slijepac i njegov pas pali pred nadolazeći vlak!

Foto: Screenshot Youtube
'Svi su vikali': Slijepac i njegov pas pali pred nadolazeći vlak!
17.12.2013.
u 22:35
Čula sam da je uzviknuo 'O, ne!' i vidjela kako pada s psom na tračnice - kazala je 19-godišnja djevojka
Pogledaj originalni članak

Slijepac i njegov pas vodič pali su na tračnice ispred nadolazećeg vlaka na stanici podzemne željeznice u New Yorku te čudesno preživjeli, piše Daily News.

Vlak je kočeći prešao preko 60-godišnjeg Cecila Williamsa i njegova 11-godišnjeg crnog labradora retrivera Orlanda koji su upali između tračnica.

- Čula sam da je uzviknuo 'O, ne!' i vidjela kako pada s psom na tračnice - kazala je 19-godišnja djevojka koja je sve vidjela te dodala:

- Svi su vikali i trčali u potrazi za zaposlenicima željeznice. Bila sam zaprepaštena. No, nakon nekoliko trenutaka netko je doviknuo 'dobro je, živ je!'

Williams je zadobio posjekotine i modrice, a odvezen je u bolnicu zajedno s psom koji je, prema riječima očevidaca, također prošao bez težih ozljeda.

>>Čudom preživio: Vlak se sa 180 km/h zaletio u mladića

>>Muškarac preživio nalet putničkog vlaka u Branimirovoj ulici

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.