motosusreti

Sl. Brod postaje bajkerska metropola: Dolazi 2000 motorista

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
moto bike slavonski brod,portal (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
moto klub brod,portal (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
moto klub brod,portal (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
moto bike slavonski brod,portal (1)
24.04.2013.
u 14:26
Brodska motorijada jedna je od najvećih u jugoistočnoj Europi pa se u nekoliko dana okupi od 10 do 15 tisuća bikera i zaljubljenika u brze i snažne motore
Pogledaj originalni članak

Motoklub Brod na današnjoj (srijeda) je konferenciji za medije najavio jubilarne 10. Mega Bikers susrete koji će se od 10. do 12. svibnja održati u Sportsko-rekreacijskom centru Poloj u Slavonskom Brodu. Kao i svake godine, želja organizatora je privući što više motociklista iz Hrvatske te susjednih zemalja – Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Srbije. Brodska motorijada jedna je od najvećih u jugoistočnoj Europi pa se u nekoliko dana okupi od 10 do 15 tisuća bikera i zaljubljenika u brze i snažne motore.

– Ove godine u natjecateljskom dijelu bikeri će odmjeriti snage u utrci ubrzanja, a najbrži će osvojiti glavnu nagradu od 1010 eura u gotovini – rekao je predsjednik kluba Ivica Lovrić. Motosusrete će pratiti bogata gastronomska ponuda i zanimljiv repertoar u zabavno-glazbenom dijelu. Prvu večer, u petak, nastupit će domaće rokerske snage Teška industrija i Film, a subota je rezervirana za Daleku obalu i Opću opasnost.

Susrete svake godine prati i humanitarna nota, a ovaj će put udruga Academico prikupljati novčana sredstva i druge dobrovoljne priloge poput hrane i odjeće za samohranu majku i njezinu obitelj iz Slavonskog Broda. Organizatori se nadaju lijepom vremenu, samo da se još Sava povuče s Poloja i površina koja je sada pod vodom dobro osuši.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.