bizarno

Skriven nakon provale nazvao je 92 i lažno prijavio prometnu

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Skriven nakon provale nazvao je 92 i lažno prijavio prometnu
08.12.2010.
u 13:23
Policija je osiguravala mjesto zločina, a on se sakrio u blizini. Htio je pobjeći pa je prijavio da se 20-ak kilometara dalje dogodila prometna i da ima ozlijeđenih.
Pogledaj originalni članak

ŠIBENIK - "Domišljati" Šibenčanin (30) uhićen je i odveden istražnom sucu zbog sumnje u krađu i kazneno djelo širenja lažnih i uznemirujućih glasina, nakon neobičnih događanja koja su se noćas odigrala u Pakovu Selu, mjestu između Šibenika i Drniša.

Oko jedan sat poslije ponoći policajci su, naime, zaprimili dojavu da netko provaljuje u seosku trgovinu. Policijska ophodnja odmah je krenula prema mjestu zločina, a njihov je dolazak opazio i provalnik pa se brže-bolje sakrio. Policajci su pronašli njegov automobil, Audi zagrebačkih oznaka, a u njemu provalnički alat. Ostali su osiguravati mjesto provale do dolaska kriminalista koji su trebali obaviti očevid.

Oko četiri sata ujutro skrivenom je provalniku, čini se, dojadilo čekati pa je mobitelom nazvao policiju na 92 i prijavio da se u Unešiću (20-ak kilometara dalje) dogodila prometna nesreća te da ima ozlijeđenih. O dojavi je obaviještena ophodnja u Pakovu Selu koja je čuvala mjesto zločina pa se jedan od dvojice policajaca zaputio prema mjestu navodne nesreće.

Provalnik se poveselio da će napokon uspjeti napustiti skrovište i pobjeći s mjesta zločina. Nije, međutim, mogao znati da je jedan policajac ostao u Pakovu Selu. Uhićen je u pokušaju bijega.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MM
Mladen Miletić
14:25 08.12.2010.

Treba film snimiti kako se kod nas lovi lopove i kako su svi pametni ....

OB
-obrisani-
08:08 09.12.2010.

Naivni lopovčić.