'Ne treba se zaletavati'

Škoro komentirao izjavu predsjednice: 'Ne planiram lupati šakom o namještaj'

Foto: Duško jaramaz/Pixsell
Miroslav Škoro
Foto: Duško jaramaz/Pixsell
Miroslav Škoro
Foto: Duško jaramaz/Pixsell
Miroslav Škoro
01.09.2019.
u 15:41
Škoro je rekao i da mu je drago da se predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila o napadima, iako je to odgađala, te da je vrlo lijepo obrazložila stvari i "pritom lupila šakom o stol"
Pogledaj originalni članak

Prije donošenja konačnog suda trebalo bi čekati završetak istrage, rekao je Miroslav Škoro komentirajući izjavu saborskog zastupnika Milorada Pupovca koji je nakon napada na Srbe na kninskom području usporedio Hrvatsku s NDH.

- Ne treba se zaletavati, a pogotovo ne treba vrijeđati i prijetiti - rekao je predsjednički kandidat, prenosi N1.

Škoro je rekao i da mu je drago da se predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila o napadima, iako je to odgađala, te da je vrlo lijepo obrazložila stvari i "pritom lupila šakom o stol".

Škoro je rekao da se "ne planira osvrtati na kampanje drugih kandidata niti lupati šakom o namještaj", te da aktualnu predsjednicu ne smatra konkurencijom.

Rekao je i da je "svaka njegova pjesma predizborna kampanja", a zadnji koncert planira održati na inauguraciji.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 43

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
16:51 01.09.2019.

Skoro je idealan kandidat za spustanje tenzija i pomirbu Srba i Hrvata, mjesani brak a nema ni "krimen branitelja podrzat ce ga i Komsije:))) Zanimljivo koliko ga vole "desnicari koji broje krvna zrnca Kolindi i Plenkovicu, kako to , kako tooooo?

Avatar gusjenica
gusjenica
16:21 01.09.2019.

Oprosti Škoro, ali tanak si i pomalo nezreo.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
15:54 01.09.2019.

Ovog solju Kolinda mete kao i Kujundzica mozda dode do 7%