'U OVO VRIJEME BAVIT SE TITOM?'

Škoro: Da nije smiješna, rasprava o željeznoj zavjesi bi bila tragična

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Miroslav Škoro
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Miroslav Škoro
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Miroslav Škoro
28.10.2019.
u 13:26
"Naši 'veleumnici' i najveća 'veleumnica' među njima bave se Titom, Staljinom i pokretom nesvrstanih. Ovome može na kraj stati samo probuđeni i osviješteni narod – napisao je Škoro na Facebooku
Pogledaj originalni članak

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro komentirao je izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Predsjednica je u Washingtonu kazala da je bila djevojka rođena s "pogrešne strane željezne zavjese" koja je sanjala druga mjesta na kojima su ljudi imali slobodu izbora, gdje se slobodno moglo govoriti i izražavati svoja uvjerenja, a da se zbog toga ne bude progonjen.

"Da nije smiješna, bila bi tragična rasprava o tome je li bivša država bila iza željezne zavjese ili nije. Ne znam tko je smješniji ili tragičniji – osoba koja, u nedostatku bilo kakvog suvislog programa, prodaje jeftine štoseve ili oni koji se pecaju na tu udicu.

U vremenu kad nas po svim pokazateljima prestižu Bugarska i Rumunjska, kad stotine tisuća naših ljudi, u najboljim godinama, odlaze graditi neke druge države, kad se ne zna hoćemo li za koju godinu imati za mirovine, kad su građani izgubili povjerenje u državne institucije, naši 'veleumnici' i najveća 'veleumnica' među njima bave se Titom, Staljinom i pokretom nesvrstanih. Ovome može na kraj stati samo probuđeni i osviješteni narod. SAD IL' NIKADA!" napisao je Škoro na Facebooku.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 64

DU
Deleted user
13:31 28.10.2019.

Opet teški populizam.

MO
Morany
13:49 28.10.2019.

a gdje je tebi program Škoro? ili pod program misliš na facebook postove i koncerte

BR
Brontops
13:43 28.10.2019.

Predsjednica je u pravu! Odrasla je na krivoj strani zeljezne zavjese! Svatko slobodu koju je imao unutar SFRJ moze tumaciti na svoj nacin. Ali cinjenica je nepobitna, dakle, SFRJ je bila TAMNICA HRVATSKOG NARODA. sto se i danas ocitava u mnogocemu. Samo neki to nisu nikada mogli ili htjeli spoznati!