kritika vlasti

Šišljagić: Državni vrh se u Kninu ponašao šizofreno i licemjerno

06.08.2011.
u 10:16
To je bila zloporaba toga državnog blagdana u funkciji nadolazećih parlamentarnih izbora i demagoških trgovaca - poručio je Šišljagić.
Pogledaj originalni članak

OSIJEK - Osvrčući se na jučerašnju proslavu Dana pobjede u Kninu na kojem se okupio cijeli državni vrh koji se prisjećao prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, ali i branitelja te generala, predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić danas je u Osijeku takvo ponašanje državnog vrha ocijenio "šizofrenim i licemjernim".

- To je bila zloporaba toga državnog blagdana u funkciji nadolazećih parlamentarnih izbora i demagoških trgovaca - poručio je Šišljagić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

SA
santos008
11:18 06.08.2011.

Dok god presuda Haskog suda nije punomocna [a jos nije] Jadranki se ne moze nista prigovoriti da je pogrijesila pozdravljajuci Generale,jer jos je u toku dokazivanje krivice ,tako da ovi neobrijani su poranili sa kritikama.

Avatar alien79
alien79
12:03 06.08.2011.

Jaca valjda misli da su svi budale, pozdravlja generale a na vlasti je sa četnicima i diže ima spomenike, osim toga za taj potez je dobila odobrenje svojih nadređenih iz EU u svrhu izbora, no pasaran bando!!!!

OB
-obrisani-
10:54 06.08.2011.

Mos mislit...trebala je prmijerka pitati sisljagu sta ce govoriti i kako se ponasati u Kninu.A da ni je u pitanju zavist i pakost?