mole građane za pomoć

Sisačka policija traga za maloljetnicom, nestala je sredinom kolovoza

Foto: nestali.hr/PIXSELL
Foto: nestali.hr
Tatjana Džanija
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ilustracija
07.10.2020.
u 11:48
Tajana je srednje tjelesne građe, visoka oko 165 cm, duge ravne kestenjaste kose, smeđih očiju, bez vidljivih osobnih znakova
Pogledaj originalni članak

Sisačka policija objavila je kako se traga za maloljetnom Tajanom Džanijom, rođenom 6. veljače 2004. godine, s prijavljenim prebivalištem u Sisku, Capraške Poljane i boravištem u Sisku, Ulica Otokara Keršovanija.

Ona se 20. kolovoza 2020. godine udaljila s adrese boravišta, te joj se do sada gubi svaki trag.

Tajana je srednje tjelesne građe, visoka oko 165 cm, duge ravne kestenjaste kose, smeđih očiju, bez vidljivih osobnih znakova.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Tajane Džanije, pozivaju građane ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AV
Avimm
16:17 07.10.2020.

Ro.i su je prodali pa sada kao ,,traze,,doci ce ona kad ozebe i protjera vraga i hormone.Poljane netreba vise nista reci

Avatar Čaruga
Čaruga
12:02 07.10.2020.

Treba prvo namlatiti one koji su se brinuli za maloljetnicu kako bi se utvrdio pravi razlog nestanka. Da joj je bilo super kod kuće nebi nestala.