'vaša braća'

Sirijski hakeri 'napali' američke marince. Evo što su ih zamolili

Foto: screenshot/Marines.com
Sirijski hakeri 'napali' američke marince. Evo što su ih zamolili
03.09.2013.
u 08:50
Sirijska vojska bi trebala biti vaš saveznik, a ne neprijatelj. Odbijte izvršiti naredbe i koncentrirajte se na stvarne razloge zbog kojih je svaki vojnik stupio u vojsku - da brani svoju domovinu.
Pogledaj originalni članak

Skupina hakera, koja podržava sirijskog predsjednika Bashar al-Assada, 'napala' je internet stranicu američkih marinaca i ostavila im je znakovitu poruku pozivajući ih da se "odbiju svoje naredbe" ako SAD napadne Siriju. Donosimo poruku u cijelosti.

"Dragi marinci,

Ovu poruku ostavlja vam braća iz sirijske vojske koja se posljednje trio godine bori protiv Al Qaeda-e. Razumijemo vašu domoljubnost i ljubav prema domovini pa vas molimo da i vi razumijete nas i našu ljubav prema našoj domovini. 

Obama je izdajica koji želi riskirati vaše živote  kako bi spasio Al Qaeda-ine pobunjenike. Marinci, raspitajte se što vaše kolege misle o Obamainom savezu s Al Qaedom u borbi protiv Sirije. Vaši nadređeni sigurno nemaju grižnju savjesti što vas šalju u borbu protiv vojnika koji su poput vas, koji se bore protiv zajedničkog neprijatelja. 

Sirijska vojska bi trebala biti vaš saveznik, a ne neprijatelj. Odbijte izvršiti naredbe i koncentrirajte se na stvarne razloge zbog kojih je svaki vojnik stupio u vojsku -  da brani svoju domovinu. I više ste nego dobrodošli Vi ste više nego dobrodošli boriti se uz našu vojsku, a ne protiv nje. 

Vaša braća, vojnici Sirijske vojske

 

Poruku isporučila SEA"

Glasnogovornik američkog Ministarstva obrane rekao je da je napadnuta komercijalna stranica,  a ne mreža ministarstva, koja je ponovo pokrenuta nakon prekida od nekoliko sati.
>>
Srušene stranice The NY Timesa – zbog izvještavanja o Siriji?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.