OBITELJSKO NASILJE

Sin oca ubo nožem u prsa

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Sin oca ubo nožem u prsa
27.04.2015.
u 10:34
Otac je zbrinut u Županijskoj bolnici Čakovec
Pogledaj originalni članak

Zbog narušenih obiteljskih odnosa 51-godišnjak iz međimurskog sela Donjeg Vidovca nasrnuo je na 86-godišnjeg oca i ubo ga nožem u prsa.

Županijski centar 112 u Čakovcu zaprimio je noćas u 3.18 sati dojavu o obiteljskom nasilju u kući u Ulici braće Radić. Pitanje je kako bi napad završio da nije naišao stariji brat 51-godišnjaka, koji je odustao od daljnjeg napada i odložio nož. Uhićen je i priveden.

Otac je zbrinut u Županijskoj bolnici Čakovec i zadržan na liječenju.

>> Sjekirom oštetio tri policijska automobila i napao policajca

>> Ubio oca: Psovao mi je majku i napao me nožem, samo sam se branio

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KA
kajinx
11:31 27.04.2015.

Sin oca... Čija je ovo gramatika? Ili: Gramatika ovo čija je?

DU
Deleted user
13:58 28.04.2015.

zgodnije bi mu bilo da ga je ubio tako da mu plati prostitutku i pokloni dvije tablete viagre... još bi mu i ćaća bio zahvalan... ja svom sinu bih.....

ZA
zambezi
11:39 27.04.2015.

Boze dragi. Tak starog covjeka nozem! Stvarno je frajer.