NESTAO U SUBOTU

Sin bivšeg dožupana nestao u Solinu, obitelj moli za pomoć

Foto: nestali.hr
Sin bivšeg dožupana nestao u Solinu, obitelj moli za pomoć
08.04.2021.
u 21:57
Ima crnu ravnu kosu, velike svjetloplave oči, ravan srednji nos, ovalno lice i jače je tjelesne građe
Pogledaj originalni članak

U Solinu je 3. travnja nestao 33-godišnji Mirko Barun kojeg obitelj bezuspješno traži do danas. On se udaljio s adrese gdje živi sa suprugom i petogodišnjom kćeri,a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crnu majicu, crne hlače od trenirke i tenisice. Mobitel mu je isključen i nitko od subote navečer s njim nije uspio kontaktirati.

- Mirko je 2009 imao tešku prometnu nesreću koja ga je promijenila i uništila i psihički i fizički. I prije je znao odlaziti od kuće,ali nikada ovoliko dugo. Prvi put u osam godina nemam ideju ni gdje bi bio ni gdje se nalazi, kazala je supruga Ivana za Slobodnu Dalmaciju.

Ima crnu ravnu kosu, velike svjetloplave oči, ravan srednji nos, ovalno lice i jače je tjelesne građe, a njegov nestanak je evidentiran i na stranici Nestali.hr. U srijedu oko 18 sati obitelj je o nestanku obavijestila i policiju.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Inače, Mirko Barun je sin nekadašnjeg splitsko-dalmatinskog dožupana Tadije Baruna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VI
Vito
08:34 09.04.2021.

Dajte čovjeku mira. Ima 33 godine i jake je tjelesne građe. Ako nije peder zna se obraniti od nasilnika ili nasilnica.