Šibenčanka (20) i Karlovčanka (22) uhićene u Zadru zbog prostitucije

Foto: AFP
Šibenčanka (20) i Karlovčanka (22) uhićene u Zadru zbog prostitucije
16.02.2010.
u 15:20
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 20-godišnjakinja prošlog mjeseca na više internetskih portala objavljivala oglase u kojima je nudila seksualne usluge.
Pogledaj originalni članak

Zadarska policija privela je uz kaznenu prijavu istražnom sucu Županijskog suda u Zadru 20-godišnjakinju s područja Šibensko-kninske županije zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo podvođenja.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 20-godišnjakinja prošlog mjeseca na više internetskih portala objavljivala oglase u kojima je nudila seksualne usluge.

Navodno je u oglasu nudila "samo" intimno druženje uz strogu diskreciju.

Za jučer poslijepodne pak dogovorila je jednodnevno "druženje" sa 22-godišnjakinjom i jednim muškarcem s zadarskog područja i to za 8000 kuna.

- Jučer poslijepodne u jednom ugostiteljskom objektu u Zadru 20-godišnjakinja je za iznos od 1100 eura organizirala davanje seksualnih usluga za sebe i 22-godišnjakinju s područja Karlovačke županije - istakla je glasnogovornica PU zadarske Sandra Poljak Jurinčić.

Odmah po dolasku u neimenovani zadarski ugostiteljski objekt 20-godišnjakinja i 22-godišnjakinja su uhićene, a jutros su privedene prekršajnom sucu u Zadru uz optužni prijedlog zbog prostitucije.

Protiv 20-godišnjakinje sa šibenskog područja podnesena je i kaznena prijava zbog podvođenja. Iz zadarske policije doznajemo da je 20-godišnja Šibenčanka već prijavljivana za prostituciju i to prošle godine kada je uhićena na zagrebačkom području i privedena na tamošnji Prekršajni sud.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DR
dreamteam
15:38 16.02.2010.

Da to nije jedna od onih sto je bacena s mosta?

OB
-obrisani-
15:49 16.02.2010.

..8000 kuna...buaaaahhhh..koja cifra...!!! u FRANKFURTU..25 € ..pola sata....cure zgodne ..oci ti ispadnu..!!!... ..ne znas koja je lijepsa..!!!

OB
-obrisani-
19:19 16.02.2010.

A šta je sa ovima što svako večer na novoj imaju reklame o seksu i SMS broj, pa se previjaju i glade po žemljički? To nije prostitucija jel? to je obrtnička usluga , ja ju okrenem i platim? Hebote pa cijela država je jedna prostitucija i kurva, no samo to mi mali ljudi plaćamo , dok nas drugi prca uzduž i poprijeko.