top dance

Showtime opet najbolji, Buga i David šesti u prvom nastupu

Foto: Vedran Balen/VLM
plesači (1)
Foto: Vedran Balen/VLM
plesači (1)
Foto: Vedran Balen/VLM
plesači (1)
09.04.2013.
u 09:34
Ženska juniorska formacija Showtime ostvarila je još jednu pobjedu, Josipa Mikšić i Luka Turkalj osvojili su drugo, a Lana Markovčić i Karlo Martinčević četvrto mjesto
Pogledaj originalni članak

Plesači brodskog Top dancea bili su uspješni na međunarodnom natjecanju u akrobatskom  rock and rollu u Velikoj Gorici. Brođani su nastupili s jedanaest plesnih parova i tri formacije, a u finale su se plasirali u šest kategorija. Ženska juniorska formacija Showtime ostvarila je još jednu pobjedu, Josipa Mikšić i Luka Turkalj osvojili su drugo, a Lana Markovčić i Karlo Martinčević četvrto mjesto. Za istaknuti je i šesto mjesto najmlađih plesača Buge Adrović (8) i Davida Galića (7), kojima je ovo bio prvi službeni nastup.

Natjecatelje su predvodili treneri Ivana Galić, Tina Vedlin, Patricia Mostarkić i Igor Vinković. Već 13. travnja Brođane očekuje prvenstvo Hrvatske za sve kategorije u Zagrebu, a tjedan dana kasnije i Svjetski juniorski kup u poljskom Krakowu, gdje će sudjelovati četiri para mlađih i tri para starijih juniora. U međuvremenu, brodski će klub 16. travnja prirediti Top dance Party za goste iz Celja, koji dolaze u posjet gradu povodom manifestacije \"U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić\". U četvrtak, 18. travnja održat će se Top dance kup Proljeće, uz nastup svih 180 članova kluba.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.