LICE S OŽILJKOM

Shia LaBeouf: Kako me Oliver Stone odje**o

Foto: Reuters
Shia LaBeouf: Kako me Oliver Stone odje**o
22.09.2010.
u 17:09
Na svečanoj premijeri filma "Wall Street 2" mladi glumac ispričao je novinarima kako je redatelj rješavao kreativne sukobe na snimanju.
Pogledaj originalni članak

- Bili smo u planinama Arondirack. Josh Brolin i ja snimali smo scenu na motorima. U jednom trenutku ja sam trebao reći Joshu: "Trebao bi se pogledati u zrcalo i vidjeti se. To bi te moglo uplašiti." Nekoliko sam mjeseci razmišljao o toj rečenici te odlučio otići Oliveru i reći: "Gledaš u zrcalo, vidiš sebe, to je dosta ponavljajuće. Zašto ne bih jednostavno rekao: "Pogledaj sebe, to će te uplašiti". Evo što je Oliver odgovorio, pogledao me i rekao od riječi do riječi: "Meni se 'zrcalo' sviđa. Ja sam napisao "Scarface". Odjebi".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.